Å komme hit

Det er mange måter å komme seg til oss her i nord. Det enkleste er selvsagt å fly, men dersom man ikke liker det, har en del tid til overs eller ønsker å utvide ferien finnes det alternativer. Nedenfor fremgår de forskjellige måtene man kan reise hit på.

Fly

Den nærmeste flyplassen der vi tilbyr henting fra er Bardufoss Lufthavn. Flyplassen har en rekke daglige avganger fra Oslo med SAS. Dette flyselskapet tilbyr også reiser til og fra en rekke europeiske og amerikanske byer. Ved å booke hele reisen gjennom ett flyselskap sikrer du deg bedre for forsinkelser, kansellerte fly, etc. Du kan selvsagt fly med
det selskapet du selv ønsker, men vær oppmerksom på at det er bare SAS som flyr til Bardufoss Lufthavn.

REISE VIA TROMSØ

Man kan også velge å reise via Tromsø. Den vakre byen ved ishavet ligger ca 200km unna Bardu Huskylodge. Både SAS og Norwegian har daglige avganger hit fra Oslo og det er ofte billigere å fly hit enn til Bardufoss Lufthavn. Videre fra Tromsø tar man buss til Setermoen, dette tar ca 3 timer og koster rundt 500 NOK. Det er mange daglige avganger og turen tar deg gjennom nydelig landskap. Vi tilbyr henteservice fra Setermoen.

WWW.SAS.NO
WWW.NORWEGIAN.COM

:-)

VIA TOG GJENNOM SVERIGE

Hvis man velger å reise med tog må man beregne to til tre dager fra sentral-Europa. Togreiser har sin egen sjarm, og man føler virkelig avstandene gjennom flere tusen kilometer før man nærmer seg nord- kalotten. Raskeste togreise går via Sverige, og man finner mange avganger derfra til Narvik. Videre fra Narvik tar man buss til Setermoen som vi tilbyr henteservice fra.

VIA TOG GJENNOM NORGE

Det er mulig å ta tog fra Oslo til Fauske/Bodø, men man er likevel avhengig av å ta buss fra Fauske via Narvik til Setermoen. Dette er en langdryg, dog veldig vakker, reise.

Svensk tog

Norsk tog

Tysk tog

:-)

MED BIL

Fra Oslo er det omtrent 1500 km til Bardu Huskylodge. På vinterstid anbefaler vi at man velger å kjøre via Sverige, da de norske veiene ofte er glatte, svingete og tar noe tid å bli vant til. Uansett hvilken vei man velger er det essensielt å ha gode vinterdekk. Her i Nord-Norge er det vanlig å bruke piggdekk. For større grupper kan det lønne seg å reise med bil.

WWW.VIAMICHELIN.DE

:-)

Hurtigruten

Hvis man har en ukes ferie til overs og vil ha en ekstra opplevelse kan man velge Hurtigruten, den legendariske post-ruten i kyst-Norge. Dette er utvilsomt den vakreste og mest fredelige måten å komme seg hit på, og en fin forberedelse på eventyrene man skal oppleve på Bardu Huskylodge.

Dette er også en fin og avslappende måte å tilbringe hjemreisen på.

Bil på Hurtigruten

Hurtigruten går mellom Bergen og Kirkenes. På vinterstid kan man noen ganger finne rabatterte priser på frakt av bil idet man bestiller lugar på Hurtigruten. Man går av Hurtigruten enten på Finnsnes eller i Tromsø. Dersom man ikke kjører selv tar man buss til Setermoen hvor vi tilbyr henteservice fra.

WWW.HURTIGRUTEN.COM

Legendarisk

Den tradisjonelle Hurtigrutens postrute har siden 1893 knyttet kyst- Norge sammen langs de 2700km ruten er på. Dette er en kombinasjon av frakt, passasjerer og cruise-turisme, og går mellom Bergen og Kirkenes på 6 dager. Hurtigruten er, i tillegg til og på toppen av, en internasjonalt anerkjent turistattraksjon og er ansett som en av de vakreste sjøreisene i verden.

:-)