Halvveis mellom Tromsø og Lofoten ligger vår Husky Lodge

Er du ute etter uforglemmelige naturopplevelser, vil du føle deg hjemme her! Koser huskyene våre, ser på lamaene, går på korte eller lange turer, eller bare lar bena dingle ved badstuen i elven vår.

For mange av våre besøkende det perfekte stedet å bo når de reiser til eller fra Lofoten, Vesterålen eller Senja.

Planlegg én eller flere netter hos oss på turen din!

:-)
Kombiner Polar Park med et opphold på Bardu Huskylodge

Polar Park

Fra Bardu Huskylodge kan man enkelt sykle eller spasere til Europas nordligste dyrepark – Polar Park. Her opplever man de nordiske villdyrene i store og dyrevennlige innhegninger. Dersom du noen gang har ønsket å omgås ulver? Her kan du det!

Her finner man også det nasjonale rovdyrsenteret hvor all informasjon om de større rovdyrene i Skandinavia kan ses.

Rafting

Kajak-elskere, se her: Salangselva er meget populær for raftere. Noe erfaring er nødvendig.

Norges nasjonale fossefall Målselvfossen ligger heller ikke langt unna, og denne er en severdighet i seg selv. Målselva er berømt for laksebestanden, som du kan se hoppe oppover på sommeren!

Utallige fotturer

I sommerhalvåret er det utallige muligheter for fotturer i fjellene, uavhengig av om du er ute etter en dagstur eller lengre turer med overnatting i fjellet. Den Norske Turistforening har mange velutstyrte hytter spredt ut over dagsmarsjlange avstander. Vi anbefaler spesielt toppturene! Det går merkede turstier til de kjente fotturene Nordkalottleden og Kungsleden.

Midnattsoltrappa i Tennevold

Kombiner oppholdet med en spasertur opp de 2117 trappetrinnene til Midnattsoltrappa i Tennevold.

Du vil bli belønnet med en flott utsikt der oppe!

Verdt å vite

Det er alltid mye å oppleve på Huskylodgen; lama, griser, frihet og mange huskyer! Dyrene elsker å bli klappet og kost med! Alle skal også ha mat og stell, og dette kan selvsagt gjestene hjelpe til med. Man kan også ta med seg valper eller de pensjonerte hundene ut på tur. Lamaene er også utmerket selskap på tur.

Du finner våre hytter på Booking.com og Airbnb

Du kan booke pakkene som: Opplevelse Huskylodge Familieferie Huskylodge

Pakkene du kan bestille inkluderer hente- og bringeservice fra flyplassen eller busstasjonen på Setermoen, syv overnattinger i våre flotte laftede hytter og to organiserte dager med utflukter – vinterstid med hundesleder, sommerstid med lama og på høsten med hunder og treningsvogner. Bruk av badstu og nødvendig utstyr er også inkludert.

:-)