Familieferie Huskylodge

Uendelig frihet!

Se for deg at barna dine leker i uberørt natur! Det er ingen hindringer og ikke noe kveldsmørke som legger en demper på alle morsomhetene! Dette er den ekte familieferien der midnattsolen hersker!

Alltid noe å gjøre

Det er mye å finne på her hos oss. Ut fra Bardu Huskylodge kan man planlegge en rekke turer: overnatting i det fri, i små fjellhytter, man kan lage bål og dra på fisketur eller sykkeltur – vi tilpasser ferien slik at den passer alderen og evnene til hele familien. Og ved å ha med en husky eller kanskje et reinsdyr gjør man ikke bare dyrene lykkelige, men også barna.

Fotturer

Familieferien inkluderer 2 aktivitetsdager hvor vi drar på eventyr med reinsdyrene. Vi har med en deilig lunsj, og skreddersyr turen til akkurat din families ønsker og behov.

Polar Park

I vårt nærområde finnes det mange forskjellige aktiviteter – og her anbefales et besøk i Polar Park. Denne dyrehagen har store innhegninger der alle dyrene man kan finne her i det høye nord bor. Parken er berømt for sine sosialiserte ulver. Voksne som enda ikke har blitt mettet av huskykyss kan få seg et vått kyss fra en ulv.

Fra Huskylodge kan man velge å gå eller sykle til Polar Park, og vel fremme venter en opplevelse for både stor og liten!

:-)

Hvalsafari

Byen Andenes som ligger ved kysten omtrent en dagsreise unna tilbyr hvalsafari. De garanterer at man får se verdens største pattedyr på turen! I undervannstrømmene boltrer spermhvalen seg i jakten på dypvannsblekksprut.

Polarbadet

Dersom været ikke er på sitt beste kan man besøke Polarbadet; et badeland som ligger i Bardufoss, omtrent en times kjøring unna .

Transport

Det er anbefalt, men ikke absolutt nødvendig, å disponere egen bil. For et mindre gebyr tilbyr vi å leie bil fra oss dersom man skal på dagsturer i området.

Priser (7 dager)

For en familie med inntil tre barn (0-18 år) for en uke 2.300,- € / 21.900,- NOK
Per ekstra dag 120,- € / 950,- NOK
Ekstra aktivitetsdag 200,- € / 1900,- NOK

Interessert?

Bestille Familieferie

Inkludert i prisen

 • Transfer fra/til Bardufoss Lufthavn
 • Overnattinger i hyttene våre
  (6 netter)
 • Bruk av badstu
 • Bruk av lavvo
 • Nødvendig utstyr
 • 2 aktivitetsdager som kløvtur med rein eller hundekjøring
 • Håndklær og sengeklær

Ikke inkludert

 • Inngangsbilletter til Polar Park
 • Måltider
 • Bil

Vi kan handle matvarer for dere, eller dere kan selv handle på veien fra flyplassen. Et hybelkjøkken er tilgjengelig i begge hyttene.

:-)